Δομική Εξέλιξη
Ρυθμίσεις αυθαιρέτων

Η ΔΟΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο.Ε.  Τεχνική Κατασκευαστική είναι μια εταιρεία κατασκευής, μελέτης και επίβλεψης έργων, που δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της κατασκευής από το 1998.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής προσφέρει μια πλήρη σειρά τεχνικών υπηρεσιών και προϊόντων.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και η συνεχής παρακολούθηση, συνεχής εκπαίδευση του εργατοτεχνικού προσωπικού της εταιρείας και επιμέλεια του κάθε έργου από έμπειρα, εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας, καθώς επίσης και ο τεχνικός εξοπλισμός με εργαλεία και μηχανήματα που καλύπτουν τις ανάγκες της κατασκευής σε όλες τις κατασκευαστικές φάσεις του έργου, αποτελούν εγγύηση για την υψηλή αισθητική και ποιότητα του έργου με ταυτόχρονη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Η χρησιμοποίηση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών καθώς και η εξοικονόμηση ενέργειας κατά την διάρκεια ζωής του έργου, και συνεχής βελτίωση των μεθόδων κατασκευής σε όλες τις φάσεις του έργου προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας αισθητικής και ασφάλειας αποτελούν κριτήρια τόσο του σχεδιασμού όσο και της ποιότητας κατασκευής.

Ρυθμίσεις αυθαιρέτων
Μάθετε πότε λήγει η προθεσμία για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, ποιές αυθαιρεσίες τακτοποιούνται και πόσα θα πληρώσετε!!!
Επικοινωνία Δομική Εξέλιξη

Δομική Εξέλιξη

Ανδρέου Δημητρίου 19, Συκιές - Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310631379
Κιν: 6944293027, 6986910034
Email: domexel@domexel.gr